Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukončení in-line sezóny 2009

4. 11. 2009

ObrazekDěti z našeho klubu se v uplynulé sezóně zúčastňovaly pravidelně série veřejných závodů rychlostního in-line bruslení (O2 cup a Nestle Life In Line Tour, Stochovský pohár, KEB závody Kladno). Přestože většina dětí tyto závody absolvovala poprvé v životě, jejich umístění byla vynikající, dokonce jsme dosáhli i na medajle. Štěpán Pokorný vybojoval na O2 cupu v Račicích 3.10.2009 vynikající 3. místo ve své dětské kategorii. Dalšími závodníky, kteří přivezli medajle z některých závodů jsou Aleš Ceplecha, Terezka Čiková, Terezka Šírlová, Eda Horych, Helena Pinďáková.

Tiskovou zprávu ze závodu z Račic si můžete přečíst zde:
http://svetkolecek.cz/reportaze-z-inline-akci/reportaze-z-in-line-zavodu/339-finale-o2-inline-cup-racice-2009

 

 ObrazekVrcholem léta byl potom 24-hodinový maraton in-line, který se jel 29.8.2009 na dráze v Kladně.  Náš dětský tým se umístil na 6. místě, ale jenom díky tomu, že děti byly trenérkou donuceny jít v noci spát (jezdily by pořád...). Nebýt tedy nucené pauzy během noci, mohly se děti směle poměřovat s dospělými týmy.

 

 

 

 

Kompletní výsledky ze 24 hodinovky jsou  zde:
 http://zavody.inline-draha.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=85:vysledky-maratonu-24hodin-2009&catid=22&Itemid=44

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář