Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lyžařské soustředění KARA 12/2010

10. 12. 2010

   Jeden z předvánočních víkendů 8.-12.12.2010 jsme strávili na horách v záplavách nového sněhu. Absolvovali jsme s dětmi lyžařské soustředění na chatě KARA v Roudnici v Krkonoších.
    Během 4 dnů jsme si dosyta užili sjezdovek, lyžovali jsme na svahu hned u chaty, kde je také kotvový vlek jen pro naši chatu. Každý den napadlo kolem 20 cm nového sněhu, takže jsme si užili nádherný nový prašan a jízdu v něm, ale i potom krásný mírný kopec.

pc103952.jpg
   Vyvrcholením sjezdové přípravy byly závody v obřím slalomu. Závody s úžasnou atmosférou absolvovaly nejen všechny děti, ale i trenéři. Jekot z našeho svahu musel být slyšet až na Mísečkách, chyběly snad už jen zvonce...

   Běžky byly na programu 2x, oba tréninky jsme absolvovali na nedaleké louce, kde jsme se učili techniku, ale také si hráli v různých soutěžích, ale i závodili na trati kolem chaty.
 


   Večer nechyběl ani strečink a společné hry v klubovně. O poslední noc jsme si udělali s dětmi malé předvánoční posezení, svíčky, dali si malé dárečky a potom pustili na noční oblohu balon přání (což mimichodem nebylo nic snadného, protože foukal silný vítr a padal sníh...)

pc114065.jpg
Soustředění se nám moc líbilo. Bylo to také díky vstřícným a velmi milým majitelům chaty. Všechny děti byly skvělé, bavily se jako jedna parta, rychle se učily a na lyžařském poli udělaly velký skok.

Takže díky a za rok zase SKOL!
Šárka